Ga direct naar de inhoud

Waardering Intermediairdagen onverminderd hoog

Publicatiedatum 09-04-2020, 11:01

De Intermediairdagen die in 2019 in het hele land werden gehouden zijn bezocht door 7.776 fiscaal dienstverleners. De bezoekers waardeerden de dagen met het rapportcijfer 7,8.

De online variant op Intermediairdagen.nl verwelkomde 1.781 deelnemers en 39.000 fiscaal dienstverleners bezochten de webcast Online Intermediairdagen. Opvallend is dat het aandeel deelnemende kleine fiscaal dienstverleners (éénpitters) is gedaald en het aandeel middelgrote kantoren (tot 25 medewerkers) is gestegen. Via deze fiscaal dienstverleners bereikt de Belastingdienst maar liefst 1,2 miljoen bedrijven en 1,5 miljoen burgers.

De Intermediairdagen is een jaarlijks evenement met informatie van de Belastingdienst voor fiscaal dienstverleners. Tijdens de Intermediairdagen geeft de Belastingdienst fiscaal dienstverleners inzicht in de belangrijkste veranderingen van het nieuwe Belastingplan, zoals de laatste ontwikkelingen in de loonheffingen en rond het ondernemerschap. De Intermediairdagen bieden de Belastingdienst ook een podium om bredere ontwikkelingen toe te lichten zoals het jaarplan, de digitalisering en de continuïteit van de Belastingdienst.

Dit jaar zijn de Intermediairdagen van 3 november tot en met 3 december. Op 15 en 16 december zijn er weer online dagen.

Zie ook

Deel deze pagina