Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Op deze pagina

Intermediairdagen Belastingdienst: kennisdeling, netwerken en inspiratie

Ook dit jaar zijn ze er weer: de Intermediairdagen. Dat betekent dat de experts van de Belastingdienst op 10 verschillende locaties in het land zijn en in gesprek gaan met fiscaal dienstverleners. Om van elkaar te leren maar ook om het Belastingplan 2024 te bespreken.  Vanaf oktober kunnen de fiscaal dienstverleners zich inschrijven.

Tijdens de Intermediairdagen praten experts van de Belastingdienst de intermediairs niet alleen bij over het Belastingplan 2024, maar ook over alle andere relevante veranderingen die eraan komen. De 1e Intermediair dag is op 7 november, de laatste op 6 december 2023. De intermediairs kunnen een aantal van de Intermediairdagen ook online volgen.

Voor wie?

De Intermediairdagen zijn er voor de professionele fiscaal dienstverleners of intermediairs die lid zijn van Forum Fiscaal Dienstverleners of Forum Salaris. Naast het delen van nieuwe informatie zal ook de ontmoeting centraal staan. Want wij kunnen als Belastingdienst ook leren van de professionals uit het veld. Daarom is er ook een informatiemarkt waar de fiscaal dienstverleners en onze experts elkaar kunnen ontmoeten.

Inschrijven

Vanaf oktober 2023 kunnen de intermediairs zich inschrijven. Alle leden van Forum Fiscaal Dienstverleners krijgen automatisch via e-mail een uitnodiging om zich in te schrijven.

Ter informatie!  Meer weten?

Alle informatie over de Intermediairdagen vind je op de website voor de Intermediairdagen.

Deel deze pagina