Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Inschrijving Intermediairdagen 2024 geopend

Op 8 oktober startte de inschrijving voor de Intermediairdagen 2024. Het evenement is dit jaar van dinsdag 5 november tot en met maandag 2 december. Op 8 locaties verspreid over het land ontmoeten fiscaal dienstverleners, salarisprofessionals en belastingdienstmedewerkers elkaar. Ook dit jaar zijn de sessies zowel fysiek als online te volgen.

Inschrijven
Alle leden van de fora Fiscaal dienstverleners en Salaris kunnen zich inschrijven.
Zie ook het programma Intermediardagen. 

De Intermediairdagen zijn hét jaarlijkse kennisevenement van de Belastingdienst voor fiscaal dienstverleners. Tijdens deze dagen hoort deze doelgroep meer over het Belastingplan 2025 en andere belangrijke veranderingen. Vakgenoten maken kennis met elkaar en kunnen netwerken. Voor de Belastingdienst is een goede relatie met fiscaal dienstverleners en salarisprofessionals erg belangrijk.

Nieuw dit jaar: ochtendsessies

Voor het eerst zijn er dit jaar sessies die in de ochtend starten. Dat gebeurt op 4 locaties om 11.00 uur. Deze sessies zijn in: Den Bosch, Enschede, Rotterdam en Nieuwegein. Op de overige 4 locaties start het programma om 13.00 uur. Dat zijn: Venlo, Egmond aan Zee, Groningen en Apeldoorn.

Ter informatie!  Meer weten?

Alle informatie over de Intermediairdagen vind je op de website voor de Intermediairdagen.

Ook weer online

De fysieke dagen zijn van 5 november tot en met 2 december en de online dagen zijn op 16, 17 en 18 december. De sessies zijn terug te kijken vanaf 19 december.

Vragen over dit artikel?

Bent u journalist? En heeft u vragen na het lezen van dit artikel? Neem dan contact op met een van de persvoorlichters van de Belastingdienst. Bent u niet van de media, maar wilt u wel contact met ons? Ga dan naar contact op maat.

Deel deze pagina