Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Op deze pagina

Campagne toont belang Belastingdienst voor samenleving

De Belastingdienst is gestart met een online arbeidsmarktcampagne om te laten zien waarvoor wij ons werk doen: om iedereen bij te laten dragen aan iets voor ons allemaal: zorg, cultuur, veiligheid, openbaar vervoer, etc. En om mensen uit te nodigen om na te denken over wat zij als werknemer kunnen doen bij de Belastingdienst.

De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. We dragen bij aan een financieel gezond Nederland. Dat doen we door zorgvuldig en eerlijk belastingen te heffen en te innen en toeslagen uit te keren. Onze 30.000 medewerkers met heel verschillende achtergronden werken in kantoren verspreid over het hele land. Zij doen dit tegen een dynamische achtergrond van constant veranderende wetgeving en een groeiende hoeveelheid data.

Wat we doen? Iedereen laten bijdragen, aan iets voor ons allemaal

Duizenden nieuwe medewerkers

In een krappe arbeidsmarkt moet de Belastingdienst ook de komende jaren veel nieuwe collega’s werven. Om potentiele kandidaten een goed beeld van de dienst te geven is een campagne gestart waarin we laten zien wat de Belastingdienst voor de samenleving doet, om zo kandidaten voor een mogelijke functie te interesseren.

Maatschappelijk doel

De campagne laat de Belastingdienst in 3 video’s zien als een organisatie met een belangrijk maatschappelijk doel. Aanvullend op deze werkgeverscampagne laten we in doelgroepcampagnes zien wat het werk als bijvoorbeeld fiscalist of ICT’er bij de Belastingdienst inhoudt.

Bekijk wat jij kan doen

Op werken.belastingdienst.nl vind je veel verhalen over het werk dat onze collega’s doen.

Deel deze pagina