Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Op deze pagina

Belastingplan 2021 stimuleert economie

De Eerste Kamer heeft ingestemd met het pakket Belastingplan 2021. Het belastingplan stimuleert met extra maatregelen de economie, juist tijdens de coronacrisis.

Op Rijksoverheid.nl staan de belangrijkste fiscale veranderingen die per 1 januari 2021 ingaan. Het pakket Belastingplan 2021 stimuleert met extra maatregelen de economie, juist tijdens de coronacrisis. Het plan biedt tegelijkertijd perspectief voor de periode na de crisis. Daarom blijft het kabinet het belastingstelsel hervormen met maatregelen voor een beter, eerlijker en groener stelsel.

Bij de presentatie van het belastingplan op Prinsjesdag zei staatssecretaris Vijlbrief hier het volgende over: "Juist in een crisis is het belangrijk de blik op de toekomst vast te houden. Daarom nemen we met dit belastingplan maatregelen voor nu én voor later, zodat we met een eerlijker en groener belastingstelsel uit de crisis komen."

Wat betekent dit voor de belastingbetaler?

Wie wil in een paar minuten wil weten wat de wijzigingen betekenen, gaat naar wat betekent dit voor mij van Wijzer in Geldzaken.

Meer informatie

Deel deze pagina