Ga direct naar de inhoud

Intermediairdagen 2021 volledig online

Publicatiedatum 14-10-2021, 16:55

VOORLICHTING - De Intermediairdagen, het jaarlijkse relatie- en kennisevenement voor fiscaal dienstverleners, zijn dit jaar in december en is voor de 2e keer volledig digitaal.

Van 6 tot en met 10 december staan zo’n 10.000 fiscaal dienstverleners online in verbinding met experts van de Belastingdienst.

Tijdens de online Intermediairdagen (IMD) geeft de Belastingdienst fiscaal dienstverleners tijdig inzicht in de belangrijkste veranderingen van het nieuwe Belastingplan 2022. Tijdig betekent in de praktijk: vooruitlopend op de reguliere communicatie en publicaties voor burgers en bedrijven. Zodat fiscaal dienstverleners hun klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Kennis delen

Het accent ligt ook dit jaar weer meer op kennisoverdracht dan op netwerken. De organisatie van de IMD vertrouwt erop dat de experts van de Belastingdienst de fiscaal dienstverleners ook online prima kunnen informeren over het Belastingplan.

Programma

Alle presentaties worden live uitgezonden met mogelijkheid tot live chat en e-mailen met sprekers en standhouders. Het programma is compacter doordat alles digitaal is, maar is zeker niet minder informatief, actueel en waardevol voor de doelgroep.

Meer informatie

Log in op het Forum Fiscaal Dienstverleners voor meer informatie over de Intermediairdagen en het programma.

Deel deze pagina