Ga direct naar de inhoud
Naar de homepage van Over de Belastingdienst

Grootschalige wervingscampagne van start

3 september 2018 10:35

De Belastingdienst start met een wervingscampagne met advertenties in een aantal landelijke en regionale dagbladen. Vanaf 1 september roepen we fiscalisten, accountants, ICT-ers en professionals in data science op om te solliciteren. 

Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 september 2018 is ook de Belastingdienst Werkweek met informatie-avonden voor accountancy, fiscaliteit, ICT en data science in Rijkskantoor De Knoop in Utrecht. Voor accountancy  zijn nog plekken beschikbaar. In de toekomst volgen meer van dit soort evenementen. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de BD Update over vacatures.

Werken bij de Belastingdienst?

Iedereen kent de Belastingdienst als inner van het belastinggeld; de basis van alle overheidsuitgaven. Maar hoe is het om bij de Belastingdienst te werken? Dike Sialino-Keen, Programmamanager Instroom, vertelt in haar blog  over het werven van nieuwe collega’s en over haar eigen werkervaring.

Hierover zegt ze: ‘Er is bij ons volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en om in het vak te groeien. De inhoud van het werk is uitdagend en gevarieerd. Daarnaast is de balans tussen werk en privé goed. Dat hoor ik vaak. Het is mij gelukt om 4 dochters op te voeden en toch een mooie loopbaan op te bouwen. Werken bij de Belastingdienst, ik kan het iedereen aanraden!’

Bekijk alle vacatures bij de Belastingdienst op Werken.Belastingdienst.nl

Zie ook